Blanka Bohdanová předala žezlo. Teď je tu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Blanka Bohdanová předala žezlo. Teď je tu...

Vnučka Blanky Bohdanové má za sebou divadelní premiéru.
Vnučka Blanky Bohdanové má za sebou divadelní premiéru. (Blesk)

...její vnučka, zpěvačka a herečka Alžběta Bohdanová (24). Má za sebou první velkou divadelní premiéru. Uskutečnila se pět dní po smrti herečky.

Babička by na ni byla pyšná. „Alžběta je nejen talentovaná, ale také krásná a inteligentní,“ vysekla jí poklonu herečka Vlasta Peterková (74) po premiéře monodramatu Hřebec Grošák.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

Loňská absolventka Vyšší odborné školy herecké odehrála v pátek ve Viole zcela sama náročné hodinové představení v režii Františka Skřípka (69), který si ji jako mimořádný talent vybral ještě během studií. „Byl to obdivuhodný výkon. Zaslouží si obdiv,“ řekla Aha! Peterková. „Myslím, že maminka Zuzana Maléřová na ni může být moc pyšná a její babička Blanka Bohdanová by byla jistě taky,“ dodala herečka. 

Alžběta je dcerou známé spisovatelky a fotografa Vlada Bohdana (49), jediného syna nedávno zesnulé herečky. Mají spolu ještě syna Jeronýma (21), který studuje grafický design v Dánsku a současně si splnil i druhý sen – hraje tam fotbal. Navíc po babičce Blance, jež malovala krásné obrázky, zdědil výtvarné vlohy (ilustroval mj. matčiny knihy Houslový klíč a O květině). Jeho sestra Alžběta se kromě divadla věnuje také hudbě a zpěvu. V roce 2017 vydala první sólové pěvecké album s názvem O lásku dál. Nyní připravuje druhé studiové CD a ve volném čase ještě studuje italštinu a italskou literaturu.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

 



Přečtěte si
ginkognito
7. 11. 2021 • 06:44

Paní Bohdanová byla dáma, tohle je jen další z nemehel...........

defakto
5. 11. 2021 • 06:09

... no jak jinak , protekční spratek z rodiny komediantů !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.