Američanka je věrnou kopií Hermiony: Vlastní máma si je plete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Američanka je věrnou kopií Hermiony: Vlastní máma si je plete!

Emmu proslavila role Hermiony z kouzelnické série o Harrym Potterovi.
Emmu proslavila role Hermiony z kouzelnické série o Harrym Potterovi. (Foto Profimedia.cz)

Kari Lewisovou (31) z americké Indiany už odmalička přirovnávají k britské herečce Emmě Watsonové (30), která proslula jako Hermiona z filmové ságy o kouzelnickém učni Harrym Potterovi. Na fotkách je od sebe prý nerozezná ani Kariina vlastní máma!

„Mamka někdy vidí fotku Emmy a myslí si, že to jsem já,“ tvrdí Kari, kterou si prý se slavnou herečkou pletou i lidi na ulici. Poprvé ji na podobu s Emmou upozornili už v roce 2001, krátce po premiéře prvního dílu Pottera. „Šla jsem na poštu pro dopis a nějaké holčičky začaly vřeštět: Hermiona! Hermiona!“ vzpomíná Kari. „Doma jsem si to jméno vygooglila a uvědomila si, že fakt vypadám jako ona,“ říká. Teď jí její tvář vydělává. „Lidé po mně často chtějí, abych hrála Hermionu na dětských oslavách nebo fanouškovských srazech,“ prozradila Kari. Takové nabídky s chutí přijímá. „Je úžasné pozorovat reakce lidí, vždycky jsou hrozně v šoku,“ směje se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.