Černá mračna nad ULICÍ! Zlá krev kvůli Světlaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Černá mračna nad ULICÍ! Zlá krev kvůli Světlaně

Tereza Bebarová
Tereza Bebarová (Aha!)

Ačkoli se rozhodnutí tvůrců nekonečného seriálu Ulice divákům rozhodně nelíbí, cesta oblíbené seriálové postavy v podání Terezy Bebarové (45) se pomalu, ale jistě blíží k nešťastnému konci. Aby zabránili dalšímu návratu Světlany Nyklové, rozhodli se tvůrci její příběhovou linku ukončit smrtí.

Nejen pro diváky byla tato informace překvapením. Šok zažila i samotná herečka. Scénáristé již pro ni neviděli jiné východisko vzhledem k tomu, že se jim postava Světlany zdála co do údělu v seriálu vyčerpaná. K tomu se Tereza Bebarová smutně vyjádřila na svém Instagramu.  

„Odcházím ze seriálu Ulice. Po vzájemné dohodě s vedením seriálu jsem se rozhodla ukončit od začátku května spolupráci s tímto projektem. Bylo to krásných patnáct let. Tímto bych chtěla poděkovat všem svým fanouškům, všem, kteří měli postavu Světlany rádi. Děkuji za přízeň, podporu, děkuji za to, že jsem se s vámi mohla setkávat, že jsem vás mohla bavit. Také děkuji svým kolegům a přeji vám mnoho zajímavých zápletek. Dozvídáte se to zde na mém Instagramu jako první,“ svěřila se svým fanouškům na sociální síti.

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše, teď dostala padáka: Znali i můj sexuální život!

Video se připravuje ...

Herečka svůj trpký konec v seriálu dokázala přenést přes srdce, diváci oblíbeného seriálu však nikoli. Situace došla tak daleko, že se mnozí bouří a seriál chtějí bojkotovat v případě, že by Světlana měla zemřít. „Bez Světlany ten seriál nebude už ono,“ píše na Instagramu naštvaná divačka. „Těch nejlepších postav se zbavíte a necháte tam ty, co umí lézt jen na nervy,“ přidává se další.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...

Ani tento fakt producenty nepřiměl změnit názor, a jejich rozhodnutí je tedy definitivní. Přesto doufají, že konec oblíbené postavy diváci zvládnou přejít a nadále zůstanou jeho příznivci.



Přečtěte si
malena21
7. 10. 2020 • 08:14

a že to tak vše dobře víte o čem ten seriál je ,a tak ho nesledujte, když je tak příšerný nebo jste k dívání přinucena a pak taky by mě zajímalo oč by v něm podle vás mělo jít , když je to ze života a vám se ani jedno téma nelíbí ,život není červená knihovna , i když kdoví kde vy žijete

luklovah
6. 10. 2020 • 17:00

dospělími

luklovah
6. 10. 2020 • 17:00

Děti se svými rodiči i jinými dospělí zažívají v životě mnohem horší situace než jsou v nějakém seriálu.Tak že nedělejte z dospělích lidí nějaké integenty.

konvalinka34
6. 10. 2020 • 16:36

Že skončí Světlana, to vůbec nevadí, její ruský přízvuk předvádí od začátku Ulice, každá by už uměla česky dobře, za ty roky...úplně nejlepší by bylo, kdyby skončila Ulice. Co se stále řeší? Asistovaná sebevražda! Nemoc ADHD! Alkoholička zubařka s drogující dcerou a přítelem dealerem, její matka lesba. To je výkvět!! A to sledují i děti. Příšerný seriál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.