Prostitutky Kuklová, Zagorová a Laurinová gratulovaly Patejdlovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prostitutky Kuklová, Zagorová a Laurinová gratulovaly Patejdlovi!

Míša Kuklová, Hana Zagorová a Sabina Laurinová jsou jména, která diváky na muzikál táhnou.
Míša Kuklová, Hana Zagorová a Sabina Laurinová jsou jména, která diváky na muzikál táhnou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pražské Divadlo Kalich zažilo ve čtvrtek večer rovnou dvojitou oslavu! Muzikál Jack Rozparovač se totiž dočkal sté reprízy a shodou okolností autor jeho hudby a hitmaker skupiny Elán Vašo Patejdl oslavil ve stejný den i své 53. narozeniny! A velkou gratulaci mu připravily i Michaela Kuklová, Hana Zagorová a Sabina Laurinová, které v muzikálu hrají prostitutky.

Od svých hereckých kolegů dostal zpěvák a skladatel velký dort, největší radost mu ale prý stejně udělalo to, že na jeho Jacka Rozparovače je stále vyprodáno! Velkého potlesku po jubilejním představení se však nedočkal jenom Patejdl, ale třeba i Hana Zagorová s Ivanou Jirešovou, které v muzikálu ztvárňují provokující prostitutky, či Zdeněk Podhůrský, který už se vžil do své role napomádovaného ďábla!

„Hrálo se mi to dobře, ale myslím, že není rozdíl mezi padesátou a stou reprízou. Jsem rád, že se to představení už usadilo a na place je pohoda,“ smál se Podhůrský, který na následný večírek přišel s blonďatou kamarádkou Terezou. Spekulace o tom, že půvabná slečna má být jeho nová přítelkyně, ale rázem utnul! „Ne, jsme vážně jenom kamarádi,“ tvrdil Podhůrský.

13.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.