Eva Pilarová: Focení mě neživí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Eva Pilarová: Focení mě neživí

Herec a fotograf Zdeněk Podhůrský daroval Evě ve své galerii velkou kytici a složil  poklonu jejímu fotografi ckému umění.
Herec a fotograf Zdeněk Podhůrský daroval Evě ve své galerii velkou kytici a složil poklonu jejímu fotografi ckému umění.  (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zpěvačka Eva Pilarová (67) je fotografka! A že tohle řemeslo ovládá opravdu profesionálně, předvedla v úterý na slavnostní vernisáži v Galerii u Anděla na Bělidle.

Zde se zpěvačka pochlubila svou nejnovější tvorbou, kterou už vystavovala i ve Vídni. „Pro mě je fotografování způsob relaxace. Dokonce tomu dávám přednost i před dovolenou někde v zahraničí,“ prozradila Pilarová. To že její umělecké fotografie slaví úspěch, je zcela patrné, protože na výstavě v Jihlavě jich hned prý několik prodala.

„Umím si vydělat jinak než na obrázkách. Cena se proto neliší a každá fotografie stojí šest stovek. Tolik, kolik jsem do toho já sama také vložila,“ svěřila se Eva, která se za měsíc do galerie Zdeňka Podhůrského podívá znovu. Bude zde totiž křtít své nové cédéčko. Na vernisáži zazpíval také Richard Tesařík, který byl překvapením jak pro samotnou Pilarovou, tak i pro přítomné hosty, mezi kterými nechyběli ani životní partneři Michal Jagelka a Aleš Cibulka.

11.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.