Modelka Simona Krainová: Bikiny na Bimini | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Simona Krainová: Bikiny na Bimini

Modelka Simona Krainová
Modelka Simona Krainová (Foto Instagram)

Před padesátkou má tělo bohyně a nestydí se ho předvést. Po focení lechtivého kalendáře teď modelka Simona Krainová (46) předvedla své křivky v bikinách na bahamském ostrově Bimini. Denně běhá minimálně deset kilometrů, tenisky nazouvá i na dovolené v Karibiku. A jde jí to k duhu.

Dovolenou na ostrově milionářů si užívá převážně v titěrných bikinách. „Tohle je místní fotograf a je skvělý. Normálně jsme tady nafotili další kalendář,“ vtipkovala blondýnka na videu se svým kamarádem a vzápětí se rozpovídala o tom, kam chodí pařit. „Tak tady do tý boudy na pláži chodíme kalit. Mají tam humry za deset dolarů,“ smála se. Vedle jejího manžela Karla Vágnera mladšího (43) a synů Bruna (7) a Maxe (9) se na tamních plážích rekreují i bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko Zuzana Belohorcová (43) a její muž Vlasta Hájek (43). Ti to mají na ostrůvek z amerického Miami, kde žijí, coby kamenem dohodil. A tak může být povedená partička pohromadě.

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.