Kate se pořádně zapotila: Tohle sotva ustála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kate se pořádně zapotila: Tohle sotva ustála!

Malá princezna se postarala o rozruch.
Malá princezna se postarala o rozruch. (Profimedia)

Kam přijdou, tam na sebe okamžitě upoutají. Britská rodina je neustále pod drobnohledem, ale ne vždy se podaří vše kočírovat tak, jak by se navenek slušelo. O velký rozruch se nedávno postarala malá princezna Charlotte (4) při charitativním královském závodu regat.

Sportovní událost se konala nejen za účasti členů monarchie, ale také za vydatné podpory jejich fanoušků. A právě před zraky diváků malá Charlotte opět překvapila svojí přímočarou dětskou rozverností. Ve chvíli, kdy ji Kate povzbudila, aby divákům pokynula, se rozhodla zareagovat jinak a po svém. Na královské fanoušky bez skrupulí vyplázla jazyk. Kate sice okamžitě zasáhla a ihned dceru poslala mimo dosah fotografů, přesto roztomilé faux pas nezůstalo bez povšimnutí.

Diváci ale tento přešlap malé princezně rádi odpustili, naopak je svou upřímností rozesmála. Že by se z ní formovala další rebelka královského dvora? Očividně si ale i navzdory tomu umí Charlotte přízeň „poddaných“ získat.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.