Libor Bouček - Hvězda padá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libor Bouček - Hvězda padá...

Libor Bouček
Libor Bouček (: Archiv)

PRAHA – V záplavě nových podzimních pořadů se utopí hudební magazín tmusic Libora Boučka (27)! „Tento formát na televizi Prima definitivně končí,“ potvrdil deníku Aha! sám Libor.

„Bylo to rozhodnutí sponzora pořadu. Pořad ale pokračuje dál na rádiu Evropa 2a bude se stěhovat také na internet. Já na něm budu spolupracovat dál, je to přece jen takové moje dítě,“ dodává Libor.

Ten v současnosti moderuje dva pořady na Slovensku – místní verzi Nevěsty pro milionáře a talk show Nevěra po Slovensku – a do klína mu kvůli zdravotním problémům těhotné Terezy Pergnerové (33) prozatím spadlo i moderování reality show VyVolení na Primě. Většina těchto formátů je však sezónní záležitostí podzimu a až doběhnou, Libor se zřejmě ocitne bez stálého televizního pořadu. A to je noční můra každého moderátora, protože pořád platí »sejde z očí, sejde z mysli«...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.