Pamela má nový objev: V posteli je jako mustang! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Pamela má nový objev: V posteli je jako mustang!

Pamela Anderson a její divoký »mustang«.
Pamela Anderson a její divoký »mustang«. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Hollywoodská »záchranářka« s bujným poprsím Pamela Anderson (38) má zase nový objev! Tentokrát ale nelovila ve vodách šoubyznysu, ale našla si »chlapa z ulice«.

Hollywoodská »záchranářka« s bujným poprsím Pamela Anderson (38) má zase nový objev! Tentokrát ale nelovila ve vodách šoubyznysu, ale našla si »chlapa z ulice«. „Má skoro dva metry a v posteli je divoký jako mustang! Jak se jmenuje? Pan Neznámý,“ směje se Pamela.

Po bouřlivém, několikrát rozvedeném a znovu spojeném manželství s rockovým bubeníkem Tommym Lee (42), s nímž má dva syny Brandona (9) a Dylana (8), tvrdila: „Jsem z chlapů znechucena! Nechci žádného ani vidět! Mám dost těch nafoukanců, co mě chtějí jen do postele!“ A dodávala, že chce sice třetí dítě, ale nechá se oplodnit spermatem anonymního dárce.
Dlouho jí ale tohle předsevzetí nevydrželo. V minulých týdnech prožila divoký románek s pilotem formule 1 Eddiem Irvinem (41), teď má ale oči jen pro neznámého dlouhána. Tvrdí: „Jsem mladá, chci si ještě užít!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.