Saganova manželka promluvila: Chce ho zpátky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Saganova manželka promluvila: Chce ho zpátky?!

Peter Sagan s manželkou
Peter Sagan s manželkou (EPA)

Tohle bere za srdce! Manželka slovenského cyklisty Petera Sagana (28) Katarína poprvé promluvila o krachu jejich manželství, o němž se svět nečekaně dověděl během letošní Toud de France.

„Život nám přináší zkušenost, kterou musíme projít. Všechno, co život přinese, připomíná hod mincí – svojí nepředvídatelností. Nemusíme se bát, na kterou stranu dopadne, protože všechno, co se nám děje, se děje z nějakého důvodu. I když tomu možná nerozumíme, musíme věřit, že Bůh má s námi nejlepší úmysly,“ napsala na sociální síti emotivní vyznání.

A k němu přidala bohatou koláž zamilovaných fotek z jejich společného života. Věří snad Katarína, že může manželství, z něhož loni v říjnu vzešel syn Marlon, zachránit?

Sagan ovládl MČR v cyklistice. Fanoušci šíleli, král si s nimi ťukal pěstmi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
8. 8. 2018 • 07:40

Jasne, ze ho chce spät. Bez neho je obycajna, bezvyznamna nula, a iba matka jeho dietata. Sice zostala by s peniazmi,ale uz ziadny chlap jej nezabezpeci taky luxus a zivot na urovni. Ten si bude musiet zabezpecit sama sice z jeho penazi, ale sama. Sagan drie ako vol, zaraba tazke peniaze, a jej rodina ich mina, a uziva si ich.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.