Arnošt Pátek: Budu mít cédéčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arnošt Pátek: Budu mít cédéčko!

Arnošt Pátek patřil v polovině osmdesátých let mezi dívčí idoly a jeho plakáty visely v každém druhém dětském pokojíčku.
Arnošt Pátek patřil v polovině osmdesátých let mezi dívčí idoly a jeho plakáty visely v každém druhém dětském pokojíčku. (Aha! – Václav Nekvapil)

PRAHA – U těžce nemocného Arnošta Pátka (52) se začíná blýskat na lepší časy! Zdravotní stav mu sice stále dává pořádně zabrat, ale aspoň jedna malá radost jej potkala. „Asi na podzim vyjde album mých největších hitů! Bude to moje první sólové cédéčko a mám velkou radost, že si na mě lidé po článku v deníku Aha! vzpomněli. Moc vám děkuju,“ přiznal nám včera dojatý Pátek.

U těžce nemocného Arnošta Pátka (52) se začíná blýskat na lepší časy! Zdravotní stav mu sice stále dává pořádně zabrat, ale aspoň jedna malá radost jej potkala. „Asi na podzim vyjde album mých největších hitů! Bude to moje první sólové cédéčko a mám velkou radost, že si na mě lidé po článku v deníku Aha! vzpomněli. Moc vám děkuju,“ přiznal nám včera dojatý Pátek.

Jak jsme před dvěma týdny informovali, zcela opuštěná hvězda popmusic osmdesátých let dnes živoří pod hranicí chudoby se čtyřmi tisíci korunami invalidního důchodu a nádor nosu jej připravuje o tvář. Rakovina mu už vzala nejen nos a část obličeje, ale i pravé oko! A právě po našem článku se strhla lavina telefonátů a zájmu o Arnošta Pátka. Producent Petr Hannig, který s ním v minulosti několikrát spolupracoval a inicioval i zmíněný článek v deníku Aha!, se rozhodl ve svém vydavatelství Maximum vydat Pátkovo první cédéčko.

„Arnošt je jeden z našich nejtalentovanějších zpěváků, který vždy ve studiu nazpíval píseň napoprvé a byl schopný napoprvé nazpívat i osmihlasé vokály, což byla dřív velká fuška, protože se ve studiu nedalo tak kouzlit jako dnes. Album bude obsahovat minimálně dvacet titulů včetně Arnoštových velkých hitů jako Poslední prázdniny, Sny o tygří lady, Boxer, Zvonky v hlavě nebo Dívka. Bohužel kvůli svému onemocnění nemůže nazpívat žádnou novou písničku. Přesto cédéčko bude svým způsobem i tak nové, neboť některé písně nebyly dosud vydány ani na klasických singlech či jeho elpíčku a podařilo se mi je získat ze soukromých archívů,“ prozradil Petr Hannig.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.