Petra Kvitová: Staronová láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Kvitová: Staronová láska!

Petra Kvitová má staronovou lásku!
Petra Kvitová má staronovou lásku! (alo diamonds)

Všechny chmury jsou zažehnány, opět září štěstím. Aby ne, vždyť tenisová hvězda Petra Kvitová (27) je zase zamilovaná! Oprášila totiž svůj bývalý a důkladně prověřený vážný vztah.

Nechala se »sbalit« od Adama? Radka? Druhého Radka? Samá voda! Petra přece ze všeho nejvíc zbožňuje travičku. „Myslím, že tě miluji,“ napsala na sociální sítě k fotce, kdy v Birminghamu sedí na zeleném pažitu a z tenisáků vykouzlila srdíčko.

Do Anglie odletěla už ve čtvrtek, turnaj našlapaný zvučnými jmény startuje v pondělí. „Jsem zdravá, ruka je v pořádku, žádné komplikace se nevyskytly,“ hlásila celá natěšená. Po prosincovém přepadení a dlouhé pauze kvůli pořezané ruce se vrátila v grandslamové Paříži, tohle je pro Petru druhý turnaj.

A bude to ostrý test na slavný Wimbledon, který už dvakrát vyhrála! „Strašně se těším, zbožňuju to tam úplně nejvíc. A vím, že budu líp připravená než v Paříži,“ varovala soupeřky. Dopředu ji přece požene láska!

Na video s Petrou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 6. 2017 • 01:40

bohatymrdnikatel a hrdý Čech o něj ani nezakopne

-bello-
18. 6. 2017 • 10:51

aveneta jde mi i o národní hrdost, nejen peníze.A Kvitová je Češkou jen někdy ! A nestydí se. A tohle se mi nelíbí.Ať to řekne na plný pecky, že Češkou je jen když potřebuje zubaře nebo neurochirurgy.Se divím, že si nezajela na operaci do Monte Carla. Taková hvězda by možná dostala slevu . Na to, že projela celý svět je to blbka, která si to zavinila sama.Otevře dveře někomu, koho vůbec nezná.Nebo to bylo jinak ?

ararat
18. 6. 2017 • 08:47

-bello- 17. 06. 2017 23:33 ano b.l.b.ečku,a tobě zůstane primitivní psaní zde na bulváru...ty to udělat nemůžeš,za 1 nemáš na to many many a za 2 nejsi k tomu mentálně vybavená ..ano každý si volí svou cestu a to ty máš směrem do Bohnic a Petra do Monaka,tak to je b.l.b.ečku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.