Batulková vrací úder: Žilková bude koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Batulková vrací úder: Žilková bude koukat!

Dana Batulková promluvila o rodinné krizi.
Dana Batulková promluvila o rodinné krizi. (Foto: David Kundrát, Daniel Černovský, ara)

Před několika týdny se hodně mluvilo o manželské krizi mezi Jakubem Prachařem (33) a Agátou Prachařovou (32). K celé situaci se vyjadřovala i matka Agáty Veronika Žilková (55), která se i párkrát obula do tchýně své dcery. Dana Batulková (59) se však na toto téma nijak nevyjadřovala. Nyní však promluvila…

Herečku celá tato situace velmi mrzí. „Těžko to zvládám, chci mít kolem sebe mediální klid, protože to vůbec nemám zapotřebí, o to hůř, že se to týká Jakuba a jeho života, chci, aby byl v pohodě. To dítě chcete vidět šťastné a tahle kauza mě udělala velice nešťastnou a udělala by mě nešťastnou i v hlubokém soukromí, i kdyby to nešlo ven. O to hůř, že je to takhle medializované a že je to spojené s tak bohužel mediálně produktivní rodinou,“ řekla podle Super.cz na Frekvenci 1 Dana Batulková s tím, že jí připadá nedůstojné vyřizovat si jakékoliv věci přes média.

„Nechci nikoho urazit, ale ani světský by se k sobě takovým způsobem nechovali. Přijde mi nedůstojné, aby si dvě ženy vyřizovaly věci přes média, nejsem ten typ a nikdy nebudu,“ dodala maminka Jakuba Prachaře.

VIDEO - Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
31. 5. 2017 • 13:48

Jsou to obě stejné semetriky,nemají si co vyčítat ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.