Jana Boušková (62): Rok v slzách kvůli smrti manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Boušková (62): Rok v slzách kvůli smrti manžela!

Jana Boušková
Jana Boušková (Aha! – Dan Černovský, Dalibor Puchta)

Tragédie, která změnila Janě Bouškové celý život, se stala před 35 lety, jeden den po jejích narozeninách. Hereččin první manžel, Petr Svojka (†35), tragicky zahynul a ona zůstala sama s malým synem. Narozeniny, tak pro herečku zůstávají, a asi už zůstanou, bolestné a spjaté s touto nemilou událostí.

K tragédii došlo 9.května 1982, den po narozeninách herečky, když vstoupil mezi vozy tramvajové soupravy. Mezi tramvajovými vozy se Svojka prý vozil často a rád, ale bohužel se mu tato záliba stala osudnou. Jana se tak stala vdovou a musela vychovávat svého syna Jana sama.

Smutnou zprávu se prý dozvěděla od svojí sestry. ,,Řekla mi to ráno. Našla lístek, který policie vylepila na dveře bytu. Bylo na něm, ať si přijdu pro jeho tašku. Oni prý zvonili, ale já jsem byla v zadním pokoji a neslyšela jsem to. Sestra měla klíče, přišla tam později, zjistila to a přinesla mi zbylé věci po Petrovi,“ svěřila se v rozhovoru pro Aha! Boušková. Herečka byla na dvě. Smrt svého muže oplakávala rok.

,,Nepřemýšlela jsem, jak můj život bude vypadat, ale věděla jsem, že žiju, že jsem. A pamatuji si, jak mi některé věci začaly připadat hloupé. Třeba jsem slyšela někoho nadávat, že je zima. Nebo, že prší. Najednou jsem vůbec nechápala, proč to ti lidé říkají,“ zavzpomínala. Rok na to jí přišel do života Václav Vydra, její životní partne.

Na video s Janou Bouškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 5. 2017 • 00:15

No, slzy bych jí věřila a řekla bych, že je to normální.Svojtka byl namazaný a blbnul.K Bouškové se víc hodí Vydra.Je přiměřeně tak hloupej jako ona a spolu dohromady svým podnikáním způsobili slzy mnohým dalším ..

bernadette
7. 5. 2017 • 15:30

A další dvě děti měl s dalšími herečkami. Dopřál svým dětem ten luxus, že každé mělo vlastní maminku

ivanak
7. 5. 2017 • 14:24

Tak taková tragedie by změnila život asi každýmu.Měl manželku,malého syna a choval se jako nezodpovědný spratek.Jinak po 35 letech je to novinka teda.Nevím,co ten článek má čtenáři říct jako..Po tolika letech už to přebolelo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.