Pierce Brosnan poprvé promluvil o rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pierce Brosnan poprvé promluvil o rakovině!

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan (Foto: ČTK, ara)

Jeden z nejcharismatičtějších hollywoodských herců poprvé otevřel svou 13. komnatu. Pierce Brosnan (63) promluvil pro magazín Esquire o tom, jak mu rakovina vzala milovanou manželku Cassandru (†43) a poté i dceru Charlotte (†42).

Na stříbrném plátně byl čtyřikrát neohroženým Jamesem Bondem, když ale Brosnan vzpomíná na dvě fatální rány osudu, oči se mu lesknou slzami. Nelze se divit, vždyť v roce 1991 mu rakovina vaječníků vzala ženu a před čtyřmi lety táž choroba zabila jeho dceru. Čas sice žal zmírnil, bolest však v Brosnanovi zůstane navždy. „Když vidíte, jak někoho, koho bezmezně milujete, kousek po kousku užírá tahle zákeřná nemoc, navždy se to do vás zaryje,“ vypráví irský rodák.

„Když jsem přišel i o Charlotte, zůstala mi v srdci černá díra. Ve čtyři ráno jsem koukal do zdi a na ramenou jsem cítil váhu celého světa,“ líčí.
„Našel jsem v sobě sílu jít dál, ale té strašlivé bolesti jsem neutekl. Nejde to, nikdo to nedokáže. Utrpení je zkrátka nedílnou součástí života a není jiná možnost, než naučit se s ním žít,“ vzkazuje herec, který se v roce 2001 znovu oženil a má další 4 potomky.

Děti? 2 adoptované, 3 vlastní
Pierce Brosnan Charlotte (†42) a jejího bratra Christophera (44) adoptoval po smrti jejich otce Dermota Harrise v roce 1986. V manželství s Cassandrou se jim narodil ještě syn Sean (33). Deset let po smrti manželky si vzal Keely Shaye Smith (53), s níž má syny Dylana (20) a Parise (16).

Pierce Brosnan v Praze:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.