Ray Koranteng: Utratil tisíce za dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ray Koranteng: Utratil tisíce za dceru

Ray jako vzorný otec pomohl své jedenáctileté dceři s taškami s oblečením.
Ray jako vzorný otec pomohl své jedenáctileté dceři s taškami s oblečením. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Populární moderátor »nováckých« Televizních novin Ray Koranteng (33) vyrazil se svou jedenáctiletou dcerou Vanessou na nákupy a rozhodně nešetřil. Za oblečení utratil několik tisícovek.

Populární moderátor »nováckých« Televizních novin Ray Koranteng (33) vyrazil se svou jedenáctiletou dcerou Vanessou na nákupy a rozhodně nešetřil. Za oblečení utratil několik tisícovek. Plné ruce tašek z módních obchodů této finanční částce zcela jistě odpovídaly.

Ověšený dárky jako Ježíšek se procházel oblíbený moderátor Televizních novin po pražském nákupním centru Flora. Na co si prvorozená dcera ukázala, hodný tatínek zaplatil a ještě dokonce pomohl i s taškami. Zatímco manželka Monika doma hlídala mladší dceru Sofii, Ray se ukázal jako odborník na módu a Vanesse radil při nákupu nového letního oblečení. Zmožení nakupováním pak otec i dcera usedli do baru, kde si dali fresh z čerstvého ovoce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.