Holanová & Gott: Čau, lásko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Holanová & Gott: Čau, lásko!

Karel Gott a Marcela Holanová se vítali polibkem a slovy »čau, lásko«!
Karel Gott a Marcela Holanová se vítali polibkem a slovy »čau, lásko«! (pro Aha! – Tomáš Pánek)

KONOPIŠTĚ – Rádio Blaník oslavilo své osmé narozeniny s velkou parádou! Na Konopišti se totiž kromě tisíců diváků sešly i naše největší pěvecké hvězdy v čele s Karlem Gottem, Waldemarem Matuškou či Marcelou Holanovou!

Rádio Blaník oslavilo své osmé narozeniny s velkou parádou! Na Konopišti se totiž kromě tisíců diváků sešly i naše největší pěvecké hvězdy v čele s Karlem Gottem, Waldemarem Matuškou či Marcelou Holanovou! A právě Holanová s Gottem si tu po téměř osmnácti letech poprvé živě a s kapelou zazpívali svůj slavný duet Čau, lásko!

„S kapelou je to totiž úplně něco jiného, než na playback v televizi,“ smála se šťastná Holanová, která se s Gottem přivítala kamarádským objetím i polibkem.

„Před lety jsme se s touto písničkou něco najezdili po koncertech. A zpívat s Karlem opět živě před tisícovkou lidí byl krásný zážitek. Přestože ta písnička je dost vysoko, Karel ji vystřihl úplně přesně a jako vždy perfektně. A než jsme šli na pódium, začalo nám pršet, tak to asi bylo štěstí,“ dodává spokojená Holanová. Rádiu Blaník na jeho tradičních oslavách ale zazpívalo mnohem více umělců. Nechyběla Lucie Vondráčková, bratři František a Honza Nedvědovi, Peter Nagy či skupina No Name.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.