Čeká Gotta víkend hrůzy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čeká Gotta víkend hrůzy?

»Slavík« nechce zklamat fanoušky, ani kolegy.
»Slavík« nechce zklamat fanoušky, ani kolegy. (Foto Aha!: Pavel Machan, Martin Hykl a Marek Pátek)

Šest neděl po operaci vyhřezlé ploténky si Karel Gott (77) troufá cestovat stovky kilometrů, vstoupit na pódium a zpívat. Podle odborníků zpěvák vánočními koncerty na Slovensku, které se konají už tuto sobotu a neděli, hazarduje se svým zdravím.

Pokud by nevznikly pooperační komplikace, lékaři by mu je jen doporučovali. Tři týdny po operaci byl ale Gott se zánětem v podkoží rány týden v nemocnici na kapačkách. „Teoreticky pacient může zpívat, prakticky je to ale stále ještě velký zápřah na páteř!“ říká razantně odborník.

Vystoupení mu může ale znovu přivodit komplikace především proto, že jde o dlouhou cestu na Slovensko. Sedět má Slavík zatím jen minimálně. A když už chce vážit tolik kilometrů, tak soukromým tryskáčem, kde může ležet. „Pan Gott účast na koncertech nezrušil. K tomu, jakým dopravním prostředkem, bude cestovat, nemám zatím žádné informace,“ sdělila včera Aha! Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

Karel zjevně vystoupení slíbil před operací, po které se komplikace neočekávaly. A teď nechce zklamat fanoušky, ani kolegy. V Povážské Bystrici vystupuje v sobotu s Marií Rottrovou (75) a Jitkou Zelenkovou (66), den na to v Prievidzi s Michalem Davidem (56).

Do konce roku bez práce
„Karel má vystoupit s pěti písničkami na konci,“ prozradila Aha! Marie Rottrová. „Karel je můj speciální host a vystoupí na konci asi s pěti písničkami,“ shoduje se s ní Michal David. Zpěvem tedy »Slavík« zatěžován moc nebude, přesto odborníci trvají na svém: „Panu Gottovi bychom rozhodně doporučovali, aby do konce roku vydržel bez práce a výhradně odpočíval! Fanoušci to zajisté pochopí a kolegové také.“

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
qwertina
19. 12. 2016 • 15:37

chaluge

ararat
16. 12. 2016 • 08:35

MIŠUGE = Alena Ponistova Plaebeck dokáže zazpívat i člověk co má jednu nohu v rakvi.Ten nový hit,to je síla,David si spletl hudbu ze spartakiádou,oprášil 35 let staré noty?Pokud člověk má problém vyslovit jednu větu bez toho,aby se nezadýchal,jak může zpívat?Jdu opět blít,na něco to je dobré chci zhodit 3 kg,tak ti narcisi vlastně děkují. +++++++++++++++++++++++++++++++ PŘIBLBLÁ PONISTOVÁ,ONA NĚCO NAPÍŠE A CHCE BÝT DŮLEŽITÁ A JE VLASTNĚ ZA BLBCE,JÁ TO POŘÁD ŘÍKÁM KDYŽ SE CHCE BLBEC PROSADIT,VÝDY TO DÁ NAJEVO..tO SAMÉ PLATÍ PRO MIŠUGE MARKÉTĚ SOMMEROVÉ VIZ DOLE.ONA JE TAKOVÝ BLÁZEN,ŽE PÍŠE SAMA SOBĚ ONA DISKUTUJE?ONA NE ONA JENOM TADY MEKTÁ POŘÁD TY SVOJE NESMYSLY...PROSTĚ MIŠUGE,PRÝ SI PÁLÍ NA NĚKOM ŽÁHU,ONA JE FAJT SRANDOVNÍ,JÁ JI NAŠTĚSTÍ ZNÁM A VÍM CO JE TO ZAČ.

-bello-
16. 12. 2016 • 01:19

chaluge já na ně jednou kašlu, podruhý ne, podle toho, jestli si chci zchladit na blbech žáhu, nebo se pobavit. Fungujou jak boxovací pytel. Aarat + eisenbieger toho už tady nakecali o sobe toho tolik , tak to obraci na druhý,

-bello-
14. 12. 2016 • 23:52

eisenbieger člověče, co chaluge vyhániš na pokec na Slovač? Nezdá se ti, že tady nějak vybočuješ ? Jsi ve Švýcarech a si to furt chválíš, ale koukám jinak tam máš srab a neštovice, nikdo se tam s tebou nebaví, cpeš se sem. Jdi a pokecej si tam, ne ?!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.