Ťukněte si s celebritou! Aneta Langerová slaví 30 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ťukněte si s celebritou! Aneta Langerová slaví 30

Aneta Langerová před lety a dnes.
Aneta Langerová před lety a dnes. (TV Nova, Supraphon)

Jak ten čas letí, co! Coby vyjukaná sedmnáctka se přihlásila do první série SuperStar a hned ji vyhrála. No a dnes je téhle talentované zpěvačce, muzikantce a textařce už třicet!

Aneta Langerová se narodila v Benešově 26. listopadu 1986 ve znamení Střelce, dnes bydlí v Říčanech. Až do 20. června 2004, kdy se stala vítězkou prvního českého ročníku Česko hledá SuperStar, o téhle holce nikdo neslyšel. 

„Ten večer jsem si neuvědomovala vůbec nic. Nevěděla jsem, čí vůbec jsem. Samozřejmě jsem se zezačátku toho úspěchu bála, protože jsem netušila, jestli mi firma a lidé kolem soutěže nemohou nějak ublížit a ještě na to mít smlouvu. Potom mi ale došlo, že jsem člověk, který má svá práva, a přestala jsem se bát. Našla jsem svou cestu a začala mít jasno. Úspěch mě najednou vyhecoval k tomu uvědomit si, že mám možnost v téhle zemi něco dokázat a třeba i změnit,“ komentovala to Aneta v médiích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.