Pergnerová se zhroutila: Smrt v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Pergnerová se zhroutila: Smrt v rodině!

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) se zhroutila! Jejímu partnerovi Jiřímu Chlebečkovi (36) se totiž zabil bratr. Deníku Aha! to potvrdila matka moderátorky Jana Pergnerová (65).


Ve chvíli, kdy se k nám dostala zpráva o úmrtí v rodině, jsme telefonovali jako první právě jí, na chalupu na Rakovnicku.

„Syn mi říkal, že bratr přítele Terezy měl smrtelnou nehodu. Podrobnosti ale nevím,“ řekla deníku Aha! Jana Pergnerová s tím, že šlo o velmi mladého člověka. Sám Jiří Chlebeček nejprve nechtěl smrt svého bratra vůbec potvrdit. Poté, co se deníku Aha! podařilo tragickou zprávu ověřit, odmítl ji komentovat. Podle našich zdrojů měl mít bratr Terezina přítele již včera pohřeb. Sama moderátorka Tereza Pergnerová se k velké tragédii v rodině svého partnera nevyjádřila. Smutek nad ztrátou mladého života si prožívala sama a celý den nezvedala telefon. Teď je pro svého přítele, který přišel o milovného bráchu, největší oporou.


Autor: (in)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.