Prsatice Krejčíková z Ulice: Vydupala si odvážnou scénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prsatice Krejčíková z Ulice: Vydupala si odvážnou scénu!

Vydupala si scénu v plavkách!
Vydupala si scénu v plavkách! (Foto: Archiv TV Nova, jirkazz)

Pyšní se bujným poprsím, proto se jím chce neustále chlubit! To byl i případ natáčení nejnovějších dílů seriálu Ulice. Aneta Krejčíková (25) alias Gábina Pumrová si vydupala scénu v plavkách. 

„Do toho obrazu jsem se nacpala, přišlo mi to super,“ svěřila se herečka, která ale nakonec litovala. I když se na vesnici natáčelo začátkem května, Krejčíková v plavkách trpěla. „Chytli jsme sice krásný víkend. Přes den bylo sluníčko, ale vpodvečer, kdy jsme dotáčeli jeden obraz, už mi byla dost zima. Ale můžu si za to sama,“ dodala Aneta.



Přečtěte si
antonuis.j
25. 8. 2016 • 09:52

To raději neměla dělat! Tahle machna je na svůj věk příšerná, myslí si sice, že velká prsa jsou sexy, ale ty její vytahané nehezké tlusté lajdáky na pupku jsou fakt hnusné, navíc má kejty tlusté, panděro tlusté, nohy jak sloupy, otřesná sádelná figura! Je děsná, brrr, ochablá koule špeku a sádla, prostě hnusná bílá sejratá prasnice. A bohužel i obličej má otřesný, jak kobyla, i zuby. Ale sebevědomí jí - bohužel - nechybí, tohle tělo by neměla vystavovat, opravdu je hnusná matróna sádelná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.