Aichmajerová s ofinou - Nápadníci po ní šílí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Aichmajerová s ofinou - Nápadníci po ní šílí!

Evě ofinka moc sekne.
Evě ofinka moc sekne. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „To je tedy pařba, to zírám! A nestačím se divit,“ smála se moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (28) v Disco Hany Bany u pražského Kongresového centra.

Spolu se svým parťákem ze Snídaně s Novou Vítkem Havlišem (29) se totiž přišla ve čtvrtek večer podívat na tradiční Fajn Flirt seznamku aneb American Bull party. A o nápadníky rozhodně neměla nouzi! „Dej mi své číslo a udělám z tebe modelku do Playboye,“ loudil po Evě telefon jeden z účastníků párty a chvástal se při tom, že se zná se Standou Dolinkem a Věrou Patt.

„Evidentně tě nepoznal,“ smál se Vítek Havliš, když Eva své telefonní číslo uchránila a dotěry se zbavila. Záhy poté dostala ještě pět dalších milostných nabídek! „Nápadníci tu po tobě jen šílí,“ bavil se Havliš. Šokovaná sexmobma Eva už jen bez řeči koukala na erotickou zábavu, kterou předváděl Cabaret Sweet Paradise a mimo jiné poslouchala komplimenty i na svůj nový účes. Nechala si totiž ustřihnout ofinku, která jí moc slušela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.