Co jste v televizi neviděli?! Exmilenec Borhyové se popral! Lucka: Alane, proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co jste v televizi neviděli?! Exmilenec Borhyové se popral! Lucka: Alane, proč?

22:30 – Lucie Borhyová předváděla se svým tanečním partnerem Petrem Pikem velmi náročné kreace.
22:30 – Lucie Borhyová předváděla se svým tanečním partnerem Petrem Pikem velmi náročné kreace. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Tak tohle pořadatelé nové taneční show Bailando – Tančím pro tebe určitě nečekali! Nově se sice podařilo vyhnout trapasu v přímém přenosu, ale už nedokázala ututlat pořádný skandál v zákulisí!

Tak tohle pořadatelé nové taneční show Bailando – Tančím pro tebe určitě nečekali! Nově se sice podařilo vyhnout trapasu v přímém přenosu, ale už nedokázala ututlat pořádný skandál v zákulisí! Na Bailando totiž přišel i golfi sta Alan Babický (40), bývalý přítel moderátorky a tanečnice Lucie Borhyové (28), a těsně po přímém přenosu se pořádně porval!

„Ještě jednou mě vyfotíš a zničím tě!“ vyhrožoval po přenosu naštvaný Alan Babický jednomu z fotografů, kterých byla plná Malá sportovní hala na pražském Výstavišti. A bez okolků mu uštědřil pár silných ran. „Proboha, nechte toho, vždyť jsou tady malé děti!“ zvolala jedna maminka dvou šestiletých dítek na rozlíceného golfistu.

Jakmile se k incidentu přiblížila ochranka, vzal Babický nohy na ramena. Jako vítr utekl z Malé sportovní haly a zmizel v potemnělém křoví. „Vůbec netuším, co tady dělal, ani mě to nezajímá,“ řekla Nedělnímu Aha! Borhyová. „Je ale pravda, že v našem bytě v Suchdole jsem už pár měsíců nebyla,“ dodala krásná Lucie.
Co však přivedlo golfového trenéra Alana Babického přímo do hloučku fotografů, které nemůže vystát, za jeho bývalou milenkou? „Evidentně ji chtěl alespoň na chvíli zahlédnout, aspoň ji na krátkou chvíli zase vidět,“ tvrdí náš zdroj z okolí Lucie Borhyové.

Za Lucií by se však do zákulisí bez speciální kartičky stejně nedostal, a Lucie by s ním nejspíše ani nechtěla mluvit. Navíc ho muselo rozlítit, když za oknem auta Borhyové uviděl tři karafiáty od neznámého ctitele.
Pro Borhyovou to musel být pořádný šok, protože poté se svým tanečníkem Petrem Pikem odjela na panáka do baru v centru Prahy, kde se sešlo asi šest tanečníků Bailanda. „Byli jsme ale unavení, takže jsme si dali jen jeden drink, panáka, a jeli se domů pořádně vyspat,“ řekl nám jeden z účastníků neoficiální after party, kde se objevila i taneční partnerka Jiřího Mádla Laďka Dolhá, která bojuje v Bailandu o záchranu.

„Mrzí mě, že jsme se hned dostali do duelu, ale porota je porota. Myslíme si, že za náš jive jsme měli dostat víc bodů, dokonce za námi pak chodili choreografové, že jsme byli porotou podhodnocení,“ řekla deníku Aha! Dolhá, která si o záchranu zatancuje už příští pátek proti páru Jana Paulová a Zdeněk Fiala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.