Jitka Čvančarová: Jsem krvavé koleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jitka Čvančarová: Jsem krvavé koleno!

Jitka Čvančarová se s úsměvem »chlubila« svými potlučenými koleny.
Jitka Čvančarová se s úsměvem »chlubila« svými potlučenými koleny. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Tak to je teda smůla! Půvabná herečka Jitka Čvančarová (28) chtěla na premiéře filmu Bestiář, kde si také zahrála, zazářit. Místo toho ji ale celý večer »zdobila« odřená kolena!

Tak to je teda smůla! Půvabná herečka Jitka Čvančarová (28) chtěla na premiéře filmu Bestiář, kde si také zahrála, zazářit. Místo toho ji ale celý večer »zdobila« odřená kolena! „Na Příkopech jsem se pořádně natáhla a tohle je výsledek. Můžete mi říkat Krvavé koleno!“ ukazovala Jitka na své potlučené nohy. Po zbytek slavnostního večera tak raději své sexy vysoké boty odložila a po červeném koberci pobíhala bosky.

S neúmyslným modelem se na premiéře ve Slovanském domě ukázal i známý elegán Marek Vašut (46). Ten si totiž půlku své bílé košile omylem zastrčil do pásku. Jeho příliš ležérního stylu si všimla Danica Jurčová, která ve filmu ztvárnila hlavní roli, a kamarádsky ho na to upozornila. Vašut byl náhlým zájmem o svoji módní kreaci tak rozhořčen, že se musel jít na chvíli ven nadýchat čerstvého vzduchu.

To ostříhaný Tomáš Matonoha, kterého ve filmu ještě zdobily dlouhé kudrliny, zůstával celý večer věrně po boku své manželky Lucie Benešové. Naopak odstup si od sebe držely autorka předlohy Bára Nesvadbová s režisérkou Irenou Pavláskovou, které se kvůli filmu pohádaly. Přestože obě již dříve tvrdily, že proti sobě nic nemají, z premiéry filmu se radovaly raději každá v jiném sále.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.