Elektrický Columbo opět zasahuje v procesu s Petrem K.: Popsal smrtící nástroj, kterým se v Egyptě mohlo vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Elektrický Columbo opět zasahuje v procesu s Petrem K.: Popsal smrtící nástroj, kterým se v Egyptě mohlo vraždit!

Petr Kramný u soudu
Petr Kramný u soudu (ČTK)

Zatímco obhajoba trvá na verzi s náhodnou otravou, soudní znalec přes elektriku už má představu o metodě, kterou by se mohlo zabíjet v epygtském hotelu. Je až ďábělsky jednoduchá! Varování: Tohle doma rozhodně nezkoušejte!

"Mohlo se jednat o klasickou prodlužovací šňůru, která se běžně používá pro napájení žehličky. Délka je kolem tří metrů. Stačí doma uřezat šňůru v místě zásuvky, odizolovat žíly a ty holé přiložit na tělo osoby," zasvěceně tvrdí v deníku Blesk profesor Karel Sokanský, který už rozlouskl řadu na první pohled nevyřešitelných případů související s elektrickým proudem.

Autor: 

Přečtěte si
setroseuros
5. 11. 2015 • 23:17

vis cemu se tlemi ? Predce tomu ze ,,NEJSOU DUKAZY!,, jak to nedavno rekl sve sestre ,kdyz mu rekla , ze si mysli, ze to udelal! To je cele tajemstvi jeho priblbleho usmevu! usmevu!

egyptanka
5. 11. 2015 • 20:26

jerry
5. 11. 2015 • 19:57

Už aby Petra pustili a všem těm krvelačným slepičkám konečně sklaplo.

astra.fiala
5. 11. 2015 • 17:47

P. K. se tlemí protože ho Rejžková přesvědčuje že soud vyhrajou. Holka se fakt snaží, jde jí o pěkný prachy. Fakt je že důkazy jsou chabé protože Egypťani zpackali co mohli, přičemž důkazy bezprostředně po činu jsou ty nejdůležitější...!!! I kdyby Kramný ty dvě nezabil, má na jejich smrti velký podíl protože jim neposkytl pomoc a díval se na to jak umírají. A to jeho chování po jejich smrti, to je jeden velký HHUS..!!! Je to chladnokrevný, odporný cynik který si odsouzení určitě zaslouží. Snad ho dostihne alespoň ta boží spravedlnost - jak se říká Boží mlýny melou... atd. Jeho svědomí ho asi nedožene protože tenhle občan žádné mít nemůže. A dívat se na to jak umírá vlastní dítě, to je fakt odporné...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.