Jiřina se potila a Maxa plaval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiřina se potila a Maxa plaval!

Vysportované tělo Martina Maxy obdivovali všichni. A  jeho plavecký výkon byl rovněž obdivuhodný.
Vysportované tělo Martina Maxy obdivovali všichni. A jeho plavecký výkon byl rovněž obdivuhodný. (Aha!: Dalibor Puchta)

BEROUN – „Uf, to je ale vedro!“ stěžovala si Jiřina Bohdalová (75) v novém aquaparku za 170 milionů korun v Berouně. A jako největší hvězda berounskou Tipsport Lagunu slavnostně otevřela přestřižením pásky.

„Uf, to je ale vedro!“ stěžovala si Jiřina Bohdalová (75) v novém aquaparku za 170 milionů korun v Berouně. A jako největší hvězda berounskou Tipsport Lagunu slavnostně otevřela přestřižením pásky. Sice už byla pořádně propocená, ale nakonec svůj úkol zvládla na jedničku. „Brzy se sem vrátím i se svými vnuky a v plavkách,“ slíbila nakonec populární »Bohdalka«. To zpěvák Martin Maxa (45) není žádný stydlín a své vypracované tělo ukázal v plavkách a v novém bazénu dokonce plaval jako o život!

A všichni na jeho vypracovanou muskulaturu jen zírali. Zatímco ženy obdivně, pánové s notnou dávkou závisti. V závodě zralých mužů proti Maxovi nastoupili Jan Rosák a »novácký« sporťák Václav Tittelbach. „V tomto případě se jedná o dva závody v jednom. Martin Maxa se utká sám se sebou o první rekord bazénu a já s Vaškem Tittelbachem o přežití,“ smál se Jan Rosák. A Maxa plaval skutečně skvěle a první úžasný rekord bazénu by bezesporu vytvořil, kdyby ho ovšem někdo měřil. Nakonec za Martinem doplaval Tittelbach a bronzový byl Rosák.

V dalším plaveckém závodu si to na 50 metrů volným způsobem rozdali senioři Karel Štědrý (69) a Josef Laufer (67). Karel Štědrý nezapřel své plavecké mládí, kdy patřil mezi nejlepší československé juniory a Laufera jasně porazil. Laufer ovšem překvapil když celou délku bazénu, tedy 25 metrů, překonal pod vodou na jedno nadechnutí. „Nemám se za co stydět, vždyť mě porazil bývalý mistr republiky,“ řekl po závodě Josef Laufer. „Dnes už jsem bohužel jenom mistrem keců,“ oplatil mu Štědrý, který oslaví v úterý sedmdesáté narozeniny. Exkluzivní rozhovor s ním o tom, na koho kdy udělal jaký podraz a jak mu to doma klape s jeho třetí, o dvacet let mladší manželkou, čtěte ve středu v deníku Aha!

Moderátorem celé akce byl Petr Salava, hrála skupina Rangers Band a mezi čestnými hosty nechyběl ani starosta města Berouna Jiří Besser či středočeský hejtman Petr Bendl.

6.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.