»Špinarka« se vztekala, Felix přišel bez Dády! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Špinarka« se vztekala, Felix přišel bez Dády!

Věra Špinarová hosty uchvátila svým zpěvem, v zákulisí ale dělala drahoty.
Věra Špinarová hosty uchvátila svým zpěvem, v zákulisí ale dělala drahoty. (Aha!: Marek Pátek)

KLADNO – Na čtvrtém reprezentačním plesu Středočeského kraje se ale děly věci! Největší hvězda akce Věra Špinarová (55) sice svým vystoupením dostala hosty pořádně do varu, ale v zákulisí z ní byli všichni paf.

Na čtvrtém reprezentačním plesu Středočeského kraje se ale děly věci! Největší hvězda akce Věra Špinarová (55) sice svým vystoupením dostala hosty pořádně do varu, ale v zákulisí z ní byli všichni paf. „Je na všechny strašně protivná a má hrozné hvězdné manýry,“ stěžoval si organizační štáb. Hudebník Felix Slováček (63) zase blaženě pokuřoval doutníček, protože jeho manželka Dáda Patrasová zůstala doma s bolavou hlavou.

Ples, který se konal v kladenském Domě kultury, moderovala sourozenecká dvojice Adéla a Dalibor Gondíkovi. I ti plesoví hosté, co jejich televizní estrády nemají příliš v lásce, byli mile překvapeni. „Dělají to dobře, zaplaťpánbůh bez opiček,“ shodovali se návštěvníci plesu. Nálada byla slavnostní, a i proto žádná ze slavných osobností nepřebrala alkoholu.

Ples, který pořádal hejtman Středočeského kraje Petr Bendl s manželkou, přilákal i osamoceného saxofonistu Felixe Slováčka. „Dádu bolela hlava,“ vysvětloval nám mezi oblaky kouře z doutníku, který mu darovala přítelkyně jeho syna Felixe. Na ples dorazil i ministr pro místní rozvoj Jiří Čunek, který si tu asi chtěl odpočinout od své korupční aféry. Kytku od prodavačky ale své manželce koupit odmítl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.