Rosol a Ochotská: Jejich tajnůstky kolem svatby neklaply! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rosol a Ochotská: Jejich tajnůstky kolem svatby neklaply!

Rosol randil s Ochotskou před dva roky, než si ji včera vzal.
Rosol randil s Ochotskou před dva roky, než si ji včera vzal. (Foto Aha! – J. Tůma, D. Kundrát, M. Hykl)

Měla to být tajná veselka jen pro pozvané. Tenista Lukáš Rosol (29) a moderátorka Michaela Ochotská (30) úzkostlivě tutlali, kde si řeknou »ano«. Jenže někdo si pustil pusu na špacír, a tak se včera do Babišova luxusního Čapího hnízda slétli nejen majestátní opeřenci.

„Ne, že bychom dělali nějaké embargo a šílené tajnosti, ale nechceme na to upozorňovat, protože je to náš den, užijeme si to přesně podle našich představ,“ říkala před měsícem bývalá zprávařka z Novy. Někdo z okolí novomanželů však promluvil, a tak si mohla připadat trochu podvedená. Nicméně dnes již paní Ochotská (nechala si dívčí jméno) to na sobě nedala znát.

Během obřadu na farmě ministra financí Babiše, kde noc v dvojlůžkovém pokoji stojí minimálně 5500 korun, zářila po boku 46. hráče světa štěstím a při gratulacích jí ukápla i slzička dojetí. „Pořád jsme někde na cestách a tento významný den by měl být určitě tady a ne nikde v zahraničí,“ vysvětlovala, proč se brali u středočeského Benešova.

Zatímco Míše šla za svědka těhotná zpěvačka Monika Absolonová, která během obřadu zapěla kusy Jsi můj pán a Teď královnou jsem já, Lukášovi svědčil herec Petr Rychlý, který hraje v televizní Ordinaci primáře Čestmíra Mázla. Jeho manželka je totiž bývalou tenistkou, a tak má k bílému sportu velice blízko.



Autor:  tuš,zal

Přečtěte si
ivoadler
15. 7. 2015 • 10:53

Rosol? No budiž. Ale Ochotská mi připadá strašně vyžilá. Je to spíš dílo průmyslu krásy než její podoba.

mord
14. 7. 2015 • 17:01

ubohá bulvární drbno zase si tady slintáš na tričko ty pitomosti, kterými ohromíš maximálně starou závistivou oxallis Jsi průhledná, protože jsi hloupá hraješ si na chytrou, ale každý normální člověk skrz tebe vidí drbničko hltající bulvár a prožívající životy známých oživ aspoň na chvilku prostoduchého moulu ať se zasměju bellmeku anebo mazej vytírat podlahu jo a přidej něco originálního o maltě intoško z Aha

nicnezpravda.
14. 7. 2015 • 14:10

-knedlo-bello-vepřo Ještě ,že není vidět na ten tvůj vepřovej ksicht , vykuřovačko z nádražních hajzlíků

nicnezpravda.
14. 7. 2015 • 14:03

Míšo moc mocinky ti gratuluji !! ..seš boží ztělesnění krásy !! ..moc vám to slušííí !! Jsem tááááááááák dojatááááááááá!!!!!!!!

nicnezpravda
14. 7. 2015 • 12:19

Co na to říct..snad jen u těhle dvou na lásku nevěřím ! I kdyby měli svatbu za miliardu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.