Balzerová se vrací, Drahokoupilová ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Balzerová se vrací, Drahokoupilová ne!

Eliška Balzerová (vlevo) a Marie Drahokoupilová vnesly na večírek eleganci a šarm.
Eliška Balzerová (vlevo) a Marie Drahokoupilová vnesly na večírek eleganci a šarm. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Velkolepá zahajovací recepce letošní, už 14. Mezinárodní přehlídky filmu, televize a videa Febiofest 2007 přilákala řadu osobností! V pražském Obecním domě se mezi nimi nejvíce vyjímaly elegantní hvězdy českého herectví Eliška Balzerová (57) a Marie Drahokoupilová (65).

Velkolepá zahajovací recepce letošní, už 14. Mezinárodní přehlídky filmu, televize a videa Febiofest 2007 přilákala řadu osobností! V pražském Obecním domě se mezi nimi nejvíce vyjímaly elegantní hvězdy českého herectví Eliška Balzerová (57) a Marie Drahokoupilová (65). A zatímco Balzerová se už těší na svůj televizní návrat v dalším pokračování seriálu Nemocnice na kraji města, Drahokoupilová se k filmování zatím nevrátí! Proč?

Drahokoupilová se měla na stříbrné plátno vrátit ve filmu Bouřlivě s tebou, společně s Romanem Zachem a Valérií Zawadskou, z natáčení ale sešlo. „Zatím se natáčet nebude. To víte, na nás umělcích to nezáleží, my jsme jen reprodukční položka ve velkém soukolí,“ řekla deníku Aha! Drahokoupilová. Na návrat legendární filmové herečky si tak její fanoušci budou muset počkat. Na párty plné dobrého jídla a pití si kromě Balzerové nejvíce rozuměla s Martou Kubišovou, která na večírku vystupovala a do »Obecňáku« dorazila v doprovodu ředitele Divadla Ungelt Milana Heina.

Nejvíce si první večírek Febiofestu podle všeho užíval »ojíněný« spisovatel Vladimír Páral. Nejprve mezi hosty předváděl jakýsi podivný tanec se sklenicí piva, poté se mu zalíbila jedna z vnadných hostesek, kterou k sobě rázně přivinul. Dorazila i dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová, která by se tento rok také měla objevit na filmovém plátně, zahrála si totiž hlavní roli ve filmu Crash Road Kryštofa Hanzlíka. S sebou přivedla svého přítele Marka, se kterým jí prý všechno klape. „Jsme spolu už čtyři měsíce,“ smála se Agáta. Což u jindy přelétavé modelky už aspiruje na téměř rekordní délku vztahu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.