Ali Amiri: Jsem kadeřník umělec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ali Amiri: Jsem kadeřník umělec!

Z Aliho Amiriho by mohl být dobrý kadeřník, což může potvrdit i zpěvačka Markéta Zehrerová.
Z Aliho Amiriho by mohl být dobrý kadeřník, což může potvrdit i zpěvačka Markéta Zehrerová. (Aha!: Martin PŘIBYL)

PRAHA - Na párty pořádané u příležitosti otevření již šestého salonu kadeřnických studií Bomton, jsme zastihli Aliho Amiriho (26) v naprosto nezvyklé situaci.

Na párty pořádané u příležitosti otevření již šestého salonu kadeřnických studií Bomton, jsme zastihli Aliho Amiriho (26) v naprosto nezvyklé situaci. Místo aby zpíval, jak by se na finalistu SuperStar předpokládalo nebo aspoň rozdával autogramy, tak se snažil naučit kadeřnické profesi.

Deníku Aha! se podařilo vyfotit Aliho ve chvíli, kdy se celkem úspěšně snažil změnit image zpěvačce Markétě Zehrerové (30). Na náš dotaz, co ho na této profesi láká, nám Ali odpověděl,: „Dobrý kadeřník je podle mého umělec. A tím pádem mám k této profesi blízko.“ Umělecké vlohy budoucího lékaře ocenila i sama Markéta. „U lékaře jsem byla za svůj život již mockrát, ale takhle skvěle mě učesal poprvé! Kdyby se Ali jednou rozhodl vyměnit medicínu za kadeřničinu, tak budu jeho první zákaznicí.“ Pro většinu žen a lačných fanynek to ale vypadá bledě. Ali se zatím nechystá v nejbližší době profesi měnit. A tím pádem jim nezbývá nic jiného, než jen doufat a trpělivě čekat!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.