Hvězda Ordinace Jana Stryková: Vnuka Matušky ovládá přes sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Ordinace Jana Stryková: Vnuka Matušky ovládá přes sex!

Partner Matěj si prý na její taktiku nestěžuje.
Partner Matěj si prý na její taktiku nestěžuje. (Foto TV Nova, herminapress.cz, Divadlo na Vinohradech, ara)

Zneužívá milostné hrátky! Jana Stryková (35), sestřička Kateřina z Ordinace v růžové zahradě, používá sex ve vztahu s Matějem Matuškou (35), vnukem legendárního zpěváka Waldemara Matušky (†76), k řešení důležitých věcí.

„Myslím, že po sexu se s mužem něco děje. Že se uvolní...,“ prozradila herečka své zjištění, na kterém si založila hodně chytrou taktiku. „Když žena už nějak umí pracovat s mužem, tak vlastně takový ty důležitý věci se mají řešit po sexu. Chlap si uleví. Stres jde stranou a žena může klást ty otázky, které by ho normálně rozčilovaly,“ práskla Stryková to, co doma praktikuje s partnerem a otcem jejich jedenáctiměsíčního syna Jáchyma.

A přidala i příklady toho, co se u ní v ložnici pár minut po sexu řeší. „No, organizační věci zásadně po sexu. Co se má udělat, co se má nakoupit, tohle to všechno,“ svěřila herečka v Show Jana Krause.

IQ jde dolů...
Stryková se prý v současné době cítí tak trochu jako muži po sexu. „Pořád ještě kojím, tak to IQ jde teda dolů. Člověk je ale zase bezstarostnější, protože hormony pracují za vás,“ smála se herečka.



Autor:  zej

Přečtěte si
jity
7. 2. 2015 • 12:33

Ano Stryková je moc hezká, škoda, že na roli Lídy Bárové nevybrali ji, ale herečku, klterá neni vůbec ani trochu hezká.

ararat
7. 2. 2015 • 08:27

jo jo krásná a ty musíš dát kxichtík do klína,nikdy taková nebudeš a proto tě čeká strávit své mládí tady na AHA a psát své blitky...hurááááááááááááá

lipno
6. 2. 2015 • 10:01

Vnuk? Něco mi uniklo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.