Sámer Issa: Slavil s Balogovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer Issa: Slavil s Balogovou!

Sámer byl rád, že Martina i s Pepou přijeli, a hned jí sahal na bříško, zda miminko už kope.
Sámer byl rád, že Martina i s Pepou přijeli, a hned jí sahal na bříško, zda miminko už kope.

PRAHA – Sámer Issa (21) má zlato! Svou první zlatou desku dostal za prodej alba Break the Silence. „Je to pro mne opravdu velký úspěch,“ nechal se slyšet Sámer.


PRAHA – Sámer Issa (21) má zlato! Svou první zlatou desku dostal za prodej alba Break the Silence. „Je to pro mne opravdu velký úspěch,“ nechal se slyšet Sámer, kterému do Perfect restaurantu přišla popřát také jeho nejlepší kamarádka a jeho kolegyně ze SuperStar Martina Balogová (28). Ta i přes to, že je v osmém měsíci těhotenství, vážila dlouhou cestu do Prahy společně se svým přítelem Pepou až z Ústí nad Labem.

„Martina je tou nejlepší zpěvačkou u nás. Já to tak alespoň vidím,“ pěl chválu Sámer na účet své bývalé kolegyně s první řady SuperStar. S ní pak společně i zazpíval. „Protože se desky prodávají čím dál tím méně, tak mám z toho ocenění opravdu velkou radost. Je to zase start k něčemu dalšímu a posunutí o příčku výš,“ řekl deníku Aha! Issa, který už má svou síň slávy, kde si vystavuje své trofeje.

Kliknutím zvětšeteSámer v průběhu svého oslavného večera zazpíval novou píseň, se kterou bude bojovat už tuto sobotu večer v přímém přenosu České televize v Eurosongu, a představil jednu píseň v ruštině, kterou se chystá uvést na svém blížícím se koncertu v Moskvě. A aby byl ještě lepší, začal brát hodiny zpěvu u přísného profesora Eduarda Klezly, který ho na Eurosong i turné po Rusku pilně připravuje.


Autor: Soňa STEHLÍKOVÁ
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.