Tajné románky českého showbyznysu: Veronika Nová (28) a Biser Arichtev (37) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajné románky českého showbyznysu: Veronika Nová (28) a Biser Arichtev (37)

Veronika Nová a její manžel.
Veronika Nová a její manžel. (Foto pro Aha! – TV Nova, ara)

Během natáčení filmů mezi herci a herečkami častokrát přeskočí jiskra a »love story« ze stříbrného plátna občas přeroste ve skutečnou lásku. A je úplně jedno, zda jsou páni ženatí, dámy vdané, nebo bez závazků. Nahlédli jsme pod pokličku a odhalili tajemství, která neměla být nikdy prozrazena. Víte, kteří herci se do sebe při filmování zamilovali a skončili spolu v posteli? Ne-li dokonce před oltářem?

Veronika Nová (28) – Biser Arichtev (37)
Seriál: Vyprávěj (2009)

„Potřeboval jsem obsadit roli Klaudie. Měla to být bezprostřední bezvadná holka. Při hledání jsem narazil na Veroniku. Z profesních důvodů mi bylo trapné, že jsem o ní nikdy neslyšel, ale líbila se mi, tak jsem ji zavolal. Pak už to šlo rychle,“ uvedl Biser. „Byla to láska na první pohled. Začali jsme spolu chodit, jen klasické rande, na procházku, na kávu, na oběd, do kina. Trvala to dva měsíce. Pak už to bylo neudržitelné, začali jsme spolu hned žít,“ dodal. Půl roku na to si dokonce řekli ano! „Nebylo na co čekat,“ dodala Veronika.



Přečtěte si
domino22
3. 11. 2014 • 17:48

Moc jim to sluší. Ať jim to dlouho vydrží !! Hlavní je, že se Nová odpoutala od blba Rudy z Ostravy..............................

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.