Gottova dcera Lucie (19): Smutný maturák - Táta nepřišel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Gottova dcera Lucie (19): Smutný maturák - Táta nepřišel...

Lucie Kolářová měla na plese pouze svou maminku.
Lucie Kolářová měla na plese pouze svou maminku. (Aha!: Josef Mašek)

PRAHA – Lucie Kolářová (19), prostřední dcera nestárnoucího Slavíka Karla Gotta (67), oslavila s předstihem maturitu. Na ples její třídy z pražského obchodního učiliště však její jinak hrdý otec nedorazil!


Další možnost, jak si užít maturitní ples svých potomků, ho přitom čeká až za osmnáct let v případě nejmladší dcery Charlotty. Jenže to bude Karlovi už pětaosmdesát…
Velká sláva se konala v pražské Lucerně a i kvůli účasti Gottovy dcery sál doslova praskal ve švech. Lucka měla na sobě nádherné, na míru šité červenorůžové šaty, ale jinak příliš radostí nezářila. Možná i proto, že jinak krásné známky jí zatím hyzdí obrovské trable s matematikou. Nejvíc ji ale rozesmutnilo, že zatím nejslavnější den svého života nemohla strávit s tatínkem. „Snad každý v sále se ji chodil ptát, kde má tátu. Jako by ona sama byla vzduch. Nedivím se, že místo, aby se radovala, bylo jí do pláče,“ řekl nám jeden z plesajících.

Karel Gott však opravdu nemohl dorazit. Od půl osmé večer totiž ten samý den začínal jeho již dávno nasmlouvaný koncert v Mindenu, v jedné ze zastávek Gottova německého turné.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.