Patrik Hezucký přistižen s jinou. Patriku, tohle není tvoje Nikola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrik Hezucký přistižen s jinou. Patriku, tohle není tvoje Nikola!

 (Evropa 2)

Před necelým týdnem obletěly český mediální svět fotky Patrikovy přítelkyně Nikoly, s kterou moderátor Evropy 2 láskyplně vrká už tři roky. A kdo je tedy ta nová blonďatá kočka, která je s ním na baru? Nikola to není.

Moderátorská ikona Patrik Hezucký trávil téměř celé léto se svoji krásnou blonďatou přítelkyní, kterou mu může leckdo závidět. Oba svorně tvrdí, že jsou stále velmi zamilovaní a že jim to ve vztahu skvělé klape. Není tedy jasné, proč by moderátor Evropy 2 hledal štěstí jinde.

Sexy blondýnka na baru se s Patrikem skvěle baví a je na první pohled vidět, že si skvěle rozumí a my víme proč. Tahle kráska je Patrikova kolegyně z Evropy 2 Markéta Ježková, která dotváří Ranní Show jako zprávařka. Že si spolu rozumí nejen v soukromí, ale i v éteru, dokazuje jejich obrovská fanouškovská základna na facebooku a vysoká poslechovost.



Patrika můžete vidět v nejbližší době na akci Loučení s létem na Holkově 2014 a nebo každý všední den v Ranní Show Evropy 2.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.