Karle podívej: na lékárnici Doleželovou přišlo jaro a chce najít amanta v cizině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karle podívej: na lékárnici Doleželovou přišlo jaro a chce najít amanta v cizině!

Miss Doleželová se vrací do Irska, kde si užívala s exmilencem Janečkem.
Miss Doleželová se vrací do Irska, kde si užívala s exmilencem Janečkem. (Foto: Aha! - Petr Novotný, Pavel Machan, Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz)

S ryšavým miliardářem a vyznavačem mnohoženství Karlem Janečkem (40) to Janě Doleželové (32) nevyšlo. Lékárnice se ale nevzdává a hledá dál. Vrací se na místo činu, kam ji na vánoční svátky podnikatel vzal – do Irska.

„Nikam nespěchám a nechám se překvapit, kdy přeskočí jiskra a do mého života opět vstoupí láska,“ prozradila Doleželová s tím, že se ale chystá právě cestovat a poznávat novou kulturu. „Minulý rok jsem byla na Islandu, předtím v Estonsku a Skandinávii. Letos mě láká Irsko,“ prozradila lékárnice. Co ale neprozradila je, jak v skrytu duše doufá, že na svých cestách potká toho pravého.


Mezitím se opět začali rojit spekulace o nové milence zámožného podivína s velkým libidem. Na České Miss se totiž objevil Karel Janeček s další mladou dívkou. Nakonec se ovšem ukázalo, že jde o jeho o šestnáct let mladší sestru Alenku, která ho doprovází. Nakonec se nevyhnul trapnému setkání s nezadanou Doleželovou, které naskakuje svědivá vyrážka, jen o zrzkovi slyší!



Přečtěte si
ph6633
7. 4. 2014 • 15:58

Myslím, že Doleželová je na rozdíl od jiných MISSek nejen vzdělaná, ale také samostatně výdělečně činná-tedy nezávislá na penězích takového hnusného rezavého ubožáka se žlutými zuby a chováním retardovaného burana. To, co předvedl v pátek u Šípa mluví za vše, neskutečný namistrovaný blbeček. Nechápu, kam dala Doleželová oči, že mu nalítla, má na víc, je to krásná inteligentní žena.

jity
7. 4. 2014 • 13:06

Jenomže ona nerandila s nějakým přizrzlým chudáčkem, ale s jeho prachama.

joudajoudovy
7. 4. 2014 • 11:13

mas pravdu, jak se v patek predstavil ve vsechnoparty, i ja jsem koukal.

joudajoudovy
7. 4. 2014 • 11:12

plekaci! i my vidime slintajici sexualni mlaticku karla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.