Uniklo z Počátků: Sestřička Kateřina zabila člověka! Čtěte jak a koho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Uniklo z Počátků: Sestřička Kateřina zabila člověka! Čtěte jak a koho!

Kristýna Podzimková alias sestřička Kateřina z Počátků.
Kristýna Podzimková alias sestřička Kateřina z Počátků. (Aha! - Karel Kopáč)

Mezi nejvýraznější nové postavy Doktorů z Počátků patří sestra Kateřina, kterou hraje půvabná Kristýna Podzimková (28). Jak už bylo v předchozím ději naznačeno, její postava si s sebou do Počátků přinesla děsivé tajemství. Jaké? Podařilo se nám zjistit, že zabila člověka!

Zatím bylo jen naznačeno, že sestra Kateřina je v podmínce. Ale proč? Teď bude Katy muset s pravdou ven. Zavinila totiž smrt člověka! „Kateřina zabila při autonehodě, bohužel svou svou vinou, člověka v autě, spolujezdce. Nebyla pod vlivem žádných drog, prostě nedala přednost,“ prozradila na webu Nova.cz, kde také ve videu prozradila, kdo zemřel.

Za chybu sestry Kateřiny zaplatila životem Hanka, její nejlepší kamarádka a sestra jejího přítele Luďka. S tím měla Katka dokonce před svatbou. Jenže po bouračce a smrti Hanky se vše samozřejmě velmi změnilo. Zničí tohle přiznání vztah Kateřiny a Oty, který, byť jsou zatím na sebe jako kočka a pes, pomalu ale jistě začíná být důvěrný? Už v neděli uvidíme!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.