Rudolf Hrušínský z Ulice: Zhroutil se! Nad mrtvolou své dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rudolf Hrušínský z Ulice: Zhroutil se! Nad mrtvolou své dcery

Pešek se z pohledu na mrtvou dceru zhroutí. Musí ho podpírat Libuška a doktor Libor Seid
Pešek se z pohledu na mrtvou dceru zhroutí. Musí ho podpírat Libuška a doktor Libor Seid (Foto TV Nova)

Při pohledu na zdrceného Rudolfa Hrušínského (67) alias Vlastu Peška ze seriálu Ulice se derou slzy do očí. Dobrotivý pan domácí se už dnes večer bude muset smířit s největší životní ztrátou. Smrt dcery Kláry v podání Hany Igondy Ševčíkové (43) ho zastihne nepřipraveného.

Vžít se do role otce, kterému před očima leží mrtvola jediné dcery, by pro jednoho mohla být obrovská zátěž na nervy. Ne však pro Rudolfa Hrušínského. „Hraji padesát let a v Ulici jsem už osmý rok. Za tu dobu jsem si tam prošel řadou různorodých scén. Smrt mé seriálové dcery byla jednou z dalších úloh, kterou jsem odvedl, jak nejlépe jsem uměl,“ prozradil deníku Aha! Hrušínský s tím, že nápor emocí v jeho případě opravdu nehrozí.


To jeho seriálové dceři se odcházelo o poznání hůř. „Snažila jsem si nepřipouštět, že je to poslední natáčení. A vlastně pořád to tak neberu. Nemohla jsem přemýšlet nad tím, že jako seriálová postava umírám,“ prozradila deníku Aha! Ševčíková.



Přečtěte si
pelagie
16. 1. 2014 • 10:04

někde jsem viděla záběr jak Klára padá ze schodů, ale tvůrci to nechali vystřihnout, a ukázali už jenom jak leží na zemi ,zrovna tak havarii auta v seriálu Ordinace... od kdy jsou tak útlocitní, nechápu naproti tomu v dílech nového seriálu o zločinech se tomu nechává volný průběh....

j.p.toman
15. 1. 2014 • 14:40

Pešek se ze své dcery a vnučky měl zhroutit už dávno....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.