Moderátorka Marcela Augustová: Bojí se vyhazovu z televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderátorka Marcela Augustová: Bojí se vyhazovu z televize!

Marcela Augustová
Marcela Augustová (ČT)

Všiml si toho každý. Vedení České televize výrazně omlazuje moderátorský tým hlavní zpravodajské relace Události. Legendu Jolanu Voldánovou (44) nahradila o deset let mladší Daniela Písařovicová (34). Čeká podobný osud i další legendu – Marcelu Augustovou (48)? Není to vyloučené a ona sama to naznačila.

Jolana Voldánová odcházela v červnu z Událostí s argumentem, že se cítí unavená. „Přestalo mě to bavit a přestalo mi to stačit,“ prohlásila Jolana. Na jejím místě teď září mladá a krásná Daniela Písařovicová. Další mladou moderátorkou Událostí je už přes rok Aneta Savarová (27). Co tedy bude s výrazně starší Augustovou?

„Ona si uvědomuje, že přijde okamžik, kdy bude muset takzvaně vyklidit místo mladší kolegyni,“ řekl nám zdroj z ČT. A to, že nebude hlavní zprávy uvádět navždy, si uvědomuje i sama Marcela.

„Jasně, že moderátorkou Událostí nebudu do smrti, ale ČT 24 nabízí nepřeberně možností, jak se uplatnit. Vezměte si Zdeňka Velíška – je mu 80 a pořád je platný,“ odpověděla Marcela v chatu České televize. Nabízí se ale otázka – dojde k výměně Augustové v horizontu měsíců nebo let? Při neustálém vylepšování Událostí to opravdu může být co nejdříve…



Přečtěte si
anezat
2. 8. 2013 • 09:02

Lidé v produktivním věku by se nedivili, darmožrouti v Poslanecké sněmovně ano.

aronak
1. 8. 2013 • 01:19

v ČT je přezaměstnáno, pokud byl někdo odvolán z nějakého postu, tak pro něho udělali nové místo a na jeho místo přijali někoho jiného. Vždyť jsou tam stále noví a noví moderátoři - úplně zbytečně. A to už vůbec nechápu, že tam zaměstnávají 80leté důchodce. Pak se nedivme, že takovíto lidé dávají laťku, že dnešní mládež půjde do důchodu nejdřív v 80ti letech, protože když může pracovat do tolika roků jeden člověk, tak proč ne všichni. Tak to opravdu děkuji. Nechápu, proč lidi, když jim padne důchodový věk, neodejdou do důchodu a nepřenechají místo mladším. Možná by se všichni divili, jak by se snížila nezaměstnanost.

ahmik
31. 7. 2013 • 19:07

Když jsem si přečetl diosavadní diskuzi,zamyslel jsem se i nad další věcí.Jak je možné kolik darmožroutů v čt živíme.Zkusil jsem spočítat např.tzv.meteorology a bylo jich kolem deseti,sportovní komentátory ani nespočítám a u jiných postů jsou to možná stovky jmenA to nepočítám různé TAKYUMĚLCE,kteří zde za své propadáky berou nemalé peníze.Přitom většina slušných pořadů je RETRO což nestojí nic.ČT je prostě moloch,který by bylo třeba zprivatizovat a bylo by po ptákách.

selmalita
31. 7. 2013 • 18:03

V naší hospůdce jsme před časem vyhlásili soutěž a tak je Augustová svazačka,Niklová zubatka,Hrušková spící pana,Kroužková deka (leze to z ní jak z chlupaté deky),Borek kulometčík,Zika zmatkař,Petrovič myší očko alias čtenář (bez čtecího zařízení je ztracený),Václavek éčák,Takáč nadutec,Klepetko skokan (věčně skáče do řeči) atd.

ddiabolka
31. 7. 2013 • 15:06

Nejenvyjadřování,alestudené,unuděné "ksichty"(Augustová,Hrušková,Kroužková a další),nebo drmolení (Borek), vady řeči (Václavek)přiblblý výraz Petroviče,který umí zřejmě jen číst a také agresivita ve vedení rouzhovorů (Drtinová.Klepetko) přímo uráží.Balzámem je sledovat třeba Z.Tvarůžkovou s její jiskrou v oku a přirozeným komentováním (doufám,že jí to vydrží a ostatní ji neuštípou.)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.