Ashton Kutcher přišel do televize úplně nahý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ashton Kutcher přišel do televize úplně nahý!

Odhalil vše. Ashton Kutcher s Ellen DeGeneres. S tou ale jeho sošné tělo nijak nepohnulo.
Odhalil vše. Ashton Kutcher s Ellen DeGeneres. S tou ale jeho sošné tělo nijak nepohnulo. (Profimedia.cz)

„Nic nezůstane skryto,“ hlásá billboard, který láká televizní diváky na pokračování oblíbeného seriálu Dva a půl chlapa, v němž Ashton Kutcher (33) nahradí sexem posedlého pijana Charlieho Sheena (46).

Kutcher vzal slogan doslova, a když šel do populární talkshow Ellen DeGeneres (53) propagovat zmíněný seriál, dostavil se úplně nahý!

Ellen je naštěstí na hollywoodské výstřednosti zvyklá a ke všemu je také lesba, takže ji tělo a výbavička opěvovaného hřebečka Demi Moore (48) absolutně nevyvedly z míry.

Ashton svým nečekaným exhibicionistickým vystoupením napodobil svou manželku Demi, která se před 15 roky ve filmu Striptýz svlékala, až pánům oči přecházely!



Přečtěte si
ivoadler
15. 9. 2011 • 09:49

na erotické zážitky se chystám. Ovšem popisovat erotické zažitky dá fušku, zvlášť když je někdo popisuje tak mistrovsky, jako já. Politický komentář píše kdejaký blb, ale erotiku, to je jiná. Je na to třeba pomalu tolik energie, jako na výkon samotný. A já jsem teď až po uši v jedné rvačce a nechci ji prohrát. Proto erotiku odsouvám na dobu pozdější.

ivoadler
11. 9. 2011 • 11:00

proč se musí genitálie zamazávat. Co je ne tom závadného? Má to přece každý! Je to škoda. Chtěl jsem si porovnat svoji výbavu s výbavou Aštona. Možná by mi stouplo sebevědomí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.