Zlaté maliny: Nejhorší herečky roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlaté maliny: Nejhorší herečky roku!

Sex ve městě 2 = katastrofa!
Sex ve městě 2 = katastrofa! (ČTK/AP, Profimedia.cz)

V předvečer udílení nejprestižnějších fi lmových cen – Oscarů – byly vyhlášeny nepříliš lichotivé Zlaté maliny.

Ty herci a režiséři dostávají za nejméně povedené výkony. Letos na plné čáře »zvítězil« film Poslední vládce větru, který sklidil pět malin – za nejhorší snímek roku, nejhorší režii, nejhorší scénář, nejhorší vedlejší roli a novou kategorii »nejhorší očirvoucí zneužití 3D technologie«.

Druhým propadákem byl očividně druhý díl filmu Sex ve městě! Ten získal maliny za nejhorší filmové pokračování a za nejhorší ženský herecký výkon v hlavní roli. A protože se kritici nemohli rozhodnout, které z hrdinek titul udělí, dostaly ho hned všechny čtyři! Na příšerném hereckém výkonu se Sarah Jessica Parker (46), Kirstin Davis (46), Kim Cattrall (54) a Cynthia Nixon (44) podílely rovným dílem...

V mužské kategorii »bodoval« americký herec Ashton Kutcher (33), kterého manželství s nestárnoucí hvězdou Demi Moore (48) proslavilo mnohem více než jeho herecké výkony. Zlatou malinu dostal za role ve filmech Na svatého Valentýna a Vrahouni.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.