Bartošová zase šokuje: Komunisti byli fajn a zkusila jsem drogy! A smála se vtipu o Pomejem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bartošová zase šokuje: Komunisti byli fajn a zkusila jsem drogy! A smála se vtipu o Pomejem...

Kamile, ukáži ti, jak vypadaly moje poslední vánoce s Pomejem.
Kamile, ukáži ti, jak vypadaly moje poslední vánoce s Pomejem. (stream.cz)

Iveta Bartošová (44) šokuje často a ráda. Ale o tom, co předvedla v »One man show« televize Stream, se asi nesnilo ani moderátorovi Kamilu Bartoškovi (26). Rozesmátá Iveta se u něj dost rozjela a přiznala třeba, že má za sebou poměrně čerstvou zkušenost s drogami – kouřila marihuanu!

„Válela jsem se potom pod stolem. Byli jsme v jedné čínské restauraci v Bratislavě. Já jsem se dusila a musela jsem odejít na záchod, hrozně mě to škrábalo v krku,“ popisuje svůj zážitek zpěvačka, která extravagantního moderátora občas častovala laškovným oslovením »ty debile«.

A také přiznala, že ona rozhodně neprotestovala proti komunistickému režimu. „Vzpomínám na komunismus. Bylo mi sedmnáct a začínala jsem. Na mě byli hodní. Dobrý to bylo,“ svěřila se. Aby ne, v kapitalismu, a zejména v poslední době, se jí tolik nedaří. „Teď by se prachy docela hodily. Peníze jsou k životu potřeba,“ dodala zpěvačka.

Exmanažer Bartošové: Dluží mi peníze!

Ivetin exmanažer Martin Wolf (44) promluvil. Brání se nařčení, že zpěvačka kvůli němu přišla o statisíce za zrušené koncerty. „Iveta odzpívala všechna mnou nasmlouvaná vystoupení, takže jde o lež. Pracoval jsem pro ni prakticky za jídlo a cigarety. Dodnes mi dluží mzdu za tři roky,“ reagoval Wolf na serveru Novinky.cz. Wolf se momentálně zotavuje z depresí na psychiatrii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.