Chlípník Rooney: Nevěru přiznal esemeskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chlípník Rooney: Nevěru přiznal esemeskou!

Wayne Rooney s manželkou a synkem v létě na Barbadosu. Rodinné štěstí je pryč...
Wayne Rooney s manželkou a synkem v létě na Barbadosu. Rodinné štěstí je pryč... (IT)

Zbabělec! Když anglický fotbalový kanonýr Wayne Rooney (24) zjistil, že nejčtenější britský týdeník vyjde do světa s článkem o jeho nevěrách s prostitutkou, manželce Coleen se ke všemu přiznal. Jak? Poslal jí textovku!

Coleen zrovna byla u holiče, když jí pípnul mobil. Vzápětí propukla v pláč a málem se zhroutila. Právě se od svého vyvedeného manžílka dozvěděla, že zatímco byla minulý rok těhotná, on střílel góly do jiné brány...

„Měli jsme spolu sex sedmkrát, jednou i u něj doma, když jeho žena byla pryč. Ale v posteli byl nudný,“ práskla médiím prostitutka Jennifer Thompsonová s tím, že pokaždé dostala zaplaceno v přepočtu 35 tisíc korun.

Zatímco Rooney včera letěl s anglickým nároďákem na kvalifikaci do Švýcarska, jeho žena prchla i se synkem Kaiem (10 měsíců) k rodičům. „Bude platit!“ křičela prý hystericky. Telefonáty plačícího Wayna ji zatím neobměkčily.

Prostitutka Jennifer.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.