Europoslanec Hynek Fajmon: Postavil si opičárnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Europoslanec Hynek Fajmon: Postavil si opičárnu!

Místní považují nástavbu na starém domě přinejmenším za kýč.
Místní považují nástavbu na starém domě přinejmenším za kýč. (pro Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

V takovém baráčku se to asi europoslanci Hynku Fajmonovi (ODS) žije! Jeho dům leží v klidné čtvrti města Lysá nad Labem, jemuž čtyři roky starostoval. Vilka původem z třicátých let mu ale přišla malá a usedlá, a tak se rozhodl pro razantní rekonstrukci.

„Důvodem bylo rozšíření rodiny. Pořídili jsme si děti a potřebovali jsme více prostoru, než bylo v našem 3+1,“ prozradil Aha! Fajmon s tím, že je s přestavbou spokojen. Ne každému je však úprava domu za stovky tisíc korun po chuti. „Mně se to nelíbí, je to jak betonová opičárna,“ kroutí hlavou na dotaz Aha! místní cyklista.

„Každý má nárok na názor, ten já nikomu neberu,“ okomentoval kritiku poslanec. A vlastní názor na dům se již zřejmě snažil vyjádřit i neznámý vandal, který část vily počmáral. Na první pohled upoutá i to, že ani v jednom z mnoha oken nejsou záclony a kolemjdoucí mohou vidět doslova až do kuchyně.

A přitom by člověk očekával, že rodina s dvěmi malými dětmi a jedním miminkem soukromí potřebuje! Mimo tohoto domu podle místních vlastní v Lysé nad Labem další byt, v obci Mšeno dům a ve vesničce Doubrava chatu se zahradou.

Kdo je Fajmon?

Během kariéry profesionálního politika toho stihl opravdu hodně. Z volebního manažera ODS se vypracoval na poradce dvou ministrů, starostoval v Lysé nad Labem a po čtyřletém období v českém parlamentu zamířil do parlamentu evropského. Má manželku Markétu a tři děti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.