Vystrašený herec Krytinář - Nehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vystrašený herec Krytinář - Nehoda!

Bouračka včera odpoledne blokovala jednu z křižovatek v pražském Karlíně. Vše nasvědčuje tomu, že Krytinář nedal přednost zprava.
Bouračka včera odpoledne blokovala jednu z křižovatek v pražském Karlíně. Vše nasvědčuje tomu, že Krytinář nedal přednost zprava. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Nejmenší český herec Jiří Krytinář (62 let, 125 cm) měl velkou nehodu! Včera krátce před půl třetí hodinou odpolední na křižovatce pražských ulic Thámova a Pernerova havaroval s křižující fabií vietnamských obchodníků! A nejednalo se o žádnou maličkost! Na místo vyrazili také hasiči, kteří zasypávali rozlévající se kapaliny hrozící explozí, a malý herec musel i do péče lékařů!

„Nehoda nám byla hlášena ve 14.21 kolemjdoucím. Na místě zasahovali policisté i hasiči, na čtyřech místech museli zasypávat unikající nebezpečné tekutiny na ploše více než půldruhého čtverečního metru,“ potvrdila nehodu mluvčí pražské policie Eva Kropáčová s tím, že se jednalo o kolizi vozů Škoda a Hyundai, které po nehodě blokovaly křižovatku. „Kdo je viníkem nehody, bude teprve předmětem šetření,“ dodává.

Podle svědků nehody bude mít máslo na hlavě spíše malý Krytinář, který nedal přednost zprava. Do fabie to »nabořil« vozem, který má půjčený od sponzora. Přestože se nehoda obešla bez vážného zranění, herec skončil ve voze pražské záchranky na ošetření. Teprve z vozu lékařů putoval do policejní dodávky, kde s muži zákona vyplnil záznam o nehodě. Podle odhadů je škoda na obou vozech větší než sto tisíc korun, sám herec se k nehodě odmítl vyjádřit...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.