Nosek a Vagnerová se brali! Hádka kvůli osahávání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nosek a Vagnerová se brali! Hádka kvůli osahávání!

Nevěsta Hana Vagnerová (Zuzana) se rozzlobila na svého snoubence Jaromíra Noska (Antonín)...
Nevěsta Hana Vagnerová (Zuzana) se rozzlobila na svého snoubence Jaromíra Noska (Antonín)... (Aha! – Alexandr Malachovský)

Retro seriál Vyprávěj se dnes vrací na televizní obrazovky po letní pauze! Na radnici Prahy 3 se už dokonce natáčela svatba seriálových postav Zuzany a Antonína. Ale jejich herečtí představitelé Hana Vagnerová (29) a Jaromír Nosek (32) se na ní pohádali! Kvůli sexuálnímu obtěžování!

Ačkoliv při natáčení seriálu Vyprávěj obvykle panuje veselá uvolněná nálada, tentokrát došlo na hádku! Nosek totiž své seriálové snoubence mezi záběry z legrace sáhl na zadek – a to se mu vymstilo!

„Co mi saháš na zadek?“ rozčilovala se Vagnerová a nikdo si nebyl jistý, jestli se zlobí jen »na oko«, nebo doopravdy. „Vždyť jsi moje žena!“ oponoval Nosek, kterého herečka téměř nařkla ze sexuálního obtěžování. Režisér po chvíli oba snoubence uklidnil a natáčení svatby mohlo pokračovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.