Největší blbec roku! Zloděj uvízl v okně a 6 hodin čekal na záchranu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Největší blbec roku! Zloděj uvízl v okně a 6 hodin čekal na záchranu

Takto zloděje uviděl majitel domu.
Takto zloděje uviděl majitel domu. (Profimedia.cz)

Možná že jen přibral pár kil od doby, kdy šel naposledy na lup. Anebo že by špatně odhadl rozměry okna? Ať je to, jak chce, tenhle zloděj, který rozhodně nepatří mezi velké chytráky, se dostatečně potrestal sám. Když se ve dvě ráno vydal loupit do domu otevřeným oknem, uvízl v něm tak nešikovně, že v něm trčel následujících šest hodin! Pomoci mu museli až hasiči.

Okénko má rozměry 30 x 20 centimetrů a protáhnout se jím už vyžaduje šikovnost štíhlého akrobata. Tu ale lapka zjevně postrádal. A tak ještě mohl být vděčný, že si jej v osm ráno všiml překvapený majitel domu. Ten, když se vzpamatoval z šoku, přivolal policii, ambulanci a hasiče. Půlhodinovou show, během níž se deset hasičů snažilo vyprostit muže z okna, vděčně sledovali všichni sousedi.

„Bylo to hodně veselé. Ale on se musel cítit jako úplný idiot. Všichni jsme jej tam nejdřív chtěli nechat, ale pak jsme usoudili, že byl už potrestaný dost,“ řekl jeden z přihlížejících. Zloděj po vyproštění dostal pouta a byl převezen do nemocnice. Podle Scotland Yardu jde o nezaměstnaného Paula Josepha Keenana (36). Muž byl obviněn z vloupání a soud ho nemine.

Ani tihle příliš chytrosti nepobrali...
  1. Nejošklivější zloděj
    Američana Davida Holyoaka dopadli policisté bez obtíží. Byl totiž podobný postavičce Shreka. S velkýma ušima a rotundovitou postavou byl vidět na míle daleko.
  2. Neviditelný zloděj
    Nešťastný Iránec vyplatil osm tisíc korun »čaroději«, který ho měl očarovat tak, že se stane neviditelným. Zloděj se pak vydal do banky, kde bral lidem ve frontě peníze z rukou. Ti ho nakonec zneškodnili. Prozřel, až když mu řekli, že ho každý vidí.
  3. Nezaměstnaný zloděj
    Gruzínec Demetrius Robinson nejdříve vyplnil formulář s žádostí o místo ve zlatnictví a poté obchod vyloupil. Ve formuláři uvedl celé jméno a telefon na strýčka.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.