Exkluzivní video - Bartošová se rozjela na letišti! Heja, heja! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Exkluzivní video - Bartošová se rozjela na letišti! Heja, heja!

Iveta řádí na letišti.
Iveta řádí na letišti.

Letištěm v pražských Vodochodech se v noci na středu rozezněl nový song Ivety Bartošové Heja, heja. Nešlo ale o žádný koncert, to se jen zpěvačka vrátila z natáčení na Slovensku, a na letištní ploše ji vítal její nový tým. Poté, co se z auta spustila písnička, nebylo třeba rozvernou Ivetu dvakrát pobízet - okamžitě se rozezpívala a roztancovala. To musíte vidět!

Letištěm v pražských Vodochodech se v noci na středu rozezněl nový song Ivety Bartošové Heja, heja. Nešlo ale o žádný koncert, to se jen zpěvačka vrátila z natáčení na Slovensku, a na letištní ploše ji vítal její nový tým. Poté, co se z auta spustila písnička, nebylo třeba rozvernou Ivetu dvakrát pobízet - okamžitě se rozezpívala a roztancovala. To musíte vidět!

 

Malá soukromá párty se rozjela dvě hodiny po půlnoci po návratu zpěvačky z úterního natáčení kuchařské show Čápi s mákem v Košicích. U tryskáče proběhlo přivítání, které vypadalo, jako by Ivetu její lidé neviděli několik měsíců. Z auta pak vypadlo několik nafouknutých balónů a po chvíli zazněla i Bartošové nová písnička „Heja, heja“.

 

Zpěvačka nezaváhala a nad ránem začala s ostatními přímo na letištní ploše tančit a zpívat.

 

Video z párty na letišti

 

 

O natáčení kuchařské show Čápi s mákem v Košicích a o skandálu, který jej doprovázel, se dočtete v dnešním deníku Aha! a po 12 hodině na Ahaonline.cz.

 

Video a reprofoto Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.