Kraus slavil narozeniny, Bílá se na něj vykašlala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kraus slavil narozeniny, Bílá se na něj vykašlala!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka a nyní i porotkyně »primácké« show Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (44) se s kolegou Janem Krausem sice krásně vyjímá na společných plakátech propagujících soutěž, v zákulisí však úzké vztahy nemají!

Bílá se dokonce jako jedna z mála lidí z »talentu« vyhnula oslavě Krausových 57. narozenin, kterou moderátor pro štáb přichystal na bratislavském castingu!

„Všechny to překvapilo. Asi byla unavená, ale oslava trvala od půlnoci do půl čtvrté ráno. A druhý den se začínalo v poledne. Měla by přes osm hodin na odpočinek,“ svěřil se deníku Aha! jeden ze členů realizačního týmu.

Bílá se ale hájí. „Vzhledem k tomu, že jsme s natáčením skončili až o půlnoci a druhý den nás čekalo dalších dvanáct hodin natáčení, jen jsem Janovi popřála a spěchala spát. Moje nová role porotce je velmi zodpovědná a moje mysl musí být čistá a klidná. Nemůžu si dovolit žádné oslavy. Ale zpívali jsme Janovi s celým divadlem vestoje »Hodně štěstí zdraví«. To bylo nad všechny oslavy,“ napsala deníku Aha! Bílá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.