Rod Stewart: Na další dítě trénuje s bábovičkami a vztyčeným prostředníčkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rod Stewart: Na další dítě trénuje s bábovičkami a vztyčeným prostředníčkem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ačkoliv se britský zpěvák Rod Stewart (65) stane otcem už poosmé, vyznává zřejmě heslo, že opakování je matka moudrosti. A sám se vrací do dětských let.

..

Je to sice jen čtyři roky, co Rodovi porodila manželka zatím nejmladšího syna Alastaira Wallace, zpěvák však nehodlá nechat nic náhodě. Vyrazil proto na jednu z Kalifornských pláží vyzbrojen deštníkem a bábovičkami. Ať už bude další potomek kluk nebo holčička, hrady z písku a bábovky patří prostě k základním dovednostem každého otce.

Zpěvák je ale očividně pokrokový otec a myslí i na budoucnost. Konkrétně zřejmě upínal svou mysl v době pořizování snímku k okamžiku, kdy dospěje jeho osmé dítko do puberty a bude se chtít podobat svému slavnému otci. Odhodil kyblíček, bábovičky, na fotografa vyplázl jazyk a v terminologii expremiéra Topolánka mu ukázal, že je opravdu jednička...

ČTĚTE TAKÉ:

Rocker Rod Stewart: Osmé dítě!

Rod Stewart a Penny Lancaster: Svatba po divokém mejdanu!

Rod Stewart: Prozrazená svatba!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.